Дневен хороскоп за 23 декември 2021

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Бъдете отворени за знаците, които живота ще ви даде...

Утре предстоят промени, които могат да засегнат някои важни структури в живота ви: семейството и неговата стабилност, планове за бъдещето свързани с него, с вашата кариера или бизнес.

Тези от вас, които са повярвали, че бурите на 2021 са преминали, все още нямат идея, че 2022 идва с нови такива, които ще променят основно живота на тези от вас, които все още живеят с комфорта на миналото си, без да са направили усилия за промяна през последните 1 - 2 години.

В четвъртък очакванията ви ще са свързани с Коледа, с хубаво настроение, събирания с близки хора, но ще има много напрежение, което може да не ви засегне пряко, но на което да бъдете свидетели чрез живота на ваши приятели, съседи или просто в обществото (държавата, където живеете). Събитията днес много ярко ще ви покажат на каква основа сте изградили живота си досега. Дали всичко е стабилно или се крепи на една идея, която може да се срути всеки един момент.

Бъдете отворени за знаците, които живота ще ви даде...

Овен

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Утре е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Постарайте се да се покажете от най-добрата си страна, защото може да се наложи да уговаряте някакви условия за заплащане и трябва да ги свържете с качеството на работата си. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Телец

Четвъртък носи успех на Телците. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите.В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Утре в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Отделете време за семейството си. Бъдете деликатни, но твърди.

Близнаци

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Бъдете борбени.

Рак

Четвъртък носи успех на Раците. Амбициите Ви са осъществими, но трябва сериозна работа. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Лъв

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Объркани сте емоционално. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Вашите планове могат да се реализират само при условие, че сте готови за сериозна и упорита работа. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Дева

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Сблъсквате се с трудности, но въпреки тях денят Ви е печеливш, стига да не се окажете отпуснати и без желание за активна работа, която е проводник на успеха ви. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Утре обърнете внимание на отношенията си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Везни

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване. От утре започва тридневен период, който за Вас не е подходящ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Скорпион

Четвъртък, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Четвъртък Ви предоставя чудесни условия за успешно делово партньорство, за сключване на споразумения и за довършване на започнати дела. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Четвъртък не е лош ден за Скорпионите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. В интимния живот емоциите са смесени. Утре всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Стрелец

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава.От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни.Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Четвъртък е благоприятен ден за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Козирог

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Умората от последните дни се отразява на всичко около Вас - работа, емоции и семейството.Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Водолей

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Водолеите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. През четвъртък ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Утрешният ден ще е за бизнес и за финансови дела, но при договаряне или работа с документи ще е добре да бъдете внимателни и прецизни. Късметът е с Вас и в любовта. Утре е ден за домашни дела. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Риби

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно и проявявайте умереност. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Утрешният ден ще е добър за професионални изяви и за рутинни занимания. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Бъдете борбени.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари