Бойко Борисов смени джипа с хеликоптер

0
На терен се трудят над 2 500 работници от различни страни, пише Борисов. Очевидно премиерът е доволен, нищо че държавата се тресе от протести и скандали
На терен се трудят над 2 500 работници от различни страни, пише Борисов. Очевидно премиерът е доволен, нищо че държавата се тресе от протести и скандали Видео: Фейсбук

Днес премиерът на България Бойко Борисов се похвали в личния си профил във фейсбук, че е инспектирал изграждането на "Бълкански поток", но с хеликоптер. Ето какво написа министър-председателят:

"Със заместник-министъра по корпоративно управление в Министерството на петрола на Кралство Саудитска Арабия Аабед Абдулах Алсаадун, министъра на енергетиката Теменужка Петкова, изпълнителния директор на „Булгартрансгаз“ ЕАД Владимир Малинов и представители на фирмата-изпълнител Аркад облетяхме с хеликоптер изграждането на "Балкански поток".

Проектът навлиза във финалната си фаза. На територията на страната са налични всички необходими тръби за обекта и те са разнесени по трасето - над 474 км. На терен се трудят над 2 500 работници от различни страни.

Наистина огромен проект, в чието изпълнение са мобилизирани 1420 броя тежка строителна механизация и специализирана техника. С реализацията на 'Балкански поток" България се превръща в регионален стратегически газоразпределителен център и гарантира диверсификация на газовите доставки."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари