Борисов лети над автомагистрала "Хемус" - изпада във възторг от строителството й

0
Явно всички други въпроси в страната с в режим "изчакване", след като ежедневно министър-председателят се разхожда из страната
Явно всички други въпроси в страната с в режим "изчакване", след като ежедневно министър-председателят се разхожда из страната Видео: Фейсбук

Спасителни хеликоптери нямаме, но за  премиера на България Бойко Борисов  винаги се намира хеликоптер, с който той да лети и да се наслаждава на строителството на автомагистрала "Хемус" 

Явно всички други въпроси в страната с в режим "изчакване", след като ежедневно министър-председателят се разхожда из страната. Не е важна критичната ситуация с КОВИД и предстоящата икономическа световна криза, не са важни умиращите българи по стъпалата на болниците или в планината. Важни са само магистралите, демонстрира г-н Борисов.

"Погледнете какви съоръжения има, да не каже нЕкой, че лесно се строи в условията на пандемия. НиА на следващите поколения че оставимЕ  сичко това", откровеничи Борисов. 

Заедно с него в хеликоптера са финансовият министър Кирил Ананиев и зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков.

"Българите трябва да знаят, че нашите строители работят със световна класа", каза Борисов, отбелязвайки напредъка по трасето. По думите му тази година се пускал пътя между Ловеч и Плевен. 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари