Младо семейство изхвърли кило злато

0
Двойката изтърква билет от Националната лотария, който се оказва печеливш...
Двойката изтърква билет от Националната лотария, който се оказва печеливш...

Късметът се усмихна по много странен начин на семейство от Пазарджик.

Без да искат Кристина и Валентин Ваклинови изхвърлиха килограм чисто злато на боклука, пише Марица.бг

Птичката каца на рамото им, когато един ден решават да пробват късмета си в Националната лотария. Това станало тъкмо когато излязъл в продажба билетът "Златната 7-ца", в който има шанс да се спечели килограм чисто злато.

Младите хора зареждат на бензиностанция в града и си купуват билетче, въпреки че не са редовни фенове на играта и не знаят добре правилата. Търкат картончето и виждат числото 7 и срещу него - кюлче. Решават, че това не е печеливша комбинация, защото очакват, че на всички места трябва да имат дадения символ.

Валентин предлага все пак да се върнат и да попитат продавачката, но Кристина в онзи момент е категорична, че няма начин само това да се изисква за печалбата и го разубеждава. Междувременно и доста бързат и зарязват билетчето в колата. Нямат спомен какво е станало с талончето. Не изключват варианта и да са го изхвърлили.

Още повече, че на следващия ден оставят колата на автомивка. Предполагат, че има шанс и служителите да са го метнали в кофата за боклук при почистването на купето. Минава се време и разбират, че според условието на играта и само една 7-ца и кюлче срещу нея са достатъчни за печалба. Дори проверяват на сайта на Националната лотария, че такава печалба се е паднала, но е непотърсена.

Сигурни са, че става дума за тях. Обръщат всичко да търсят билетчето. До ден-днешен обаче не са го намерили. Кристина се утешава, че това е знак от събдата - не било писано да станат толкова богати. Може би парите щяха да ни променят, да ни донесат нещастие или нещо подобно. Човек не знае. Всичко в живота е с причина, разказва Кристина.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари