Американско семейство спечели от лотарията три поредни пъти с едни и същи числа

4
Късметлиите не може ли да повярват, че всичко това се случва наистина
Късметлиите не може ли да повярват, че всичко това се случва наистина Снимка: БГНЕС

Късметлиите не може ли да повярват, че всичко това се случва наистина

Семейство от американския щат Масачузетс удари джакпота три пъти подред с едни и същи числа, съобщава CBS News. 59-годишната сервитьорка Триша Джонсън първа игра, като заложи на числата от едно до девет. Известно време по-късно тя разбра, че е спечелила джакпота в размер на $100 хиляди долара. „Мислех, че някой си прави шега с мен“, сподели тя, предава БГНЕС. След удържаните данъци печалбата на Джонсън възлезе на $71 000.

Няколко дни по-късно жената реши да използва същите числа в нов тираж. Вечерта на същия ден късметлийката повторно спечели $100 000. Джонсън не можеше да повярва на случилото се, затова събуди съпруга си, който потвърди, че е спечелила. „Просто е лудост. Сякаш гръм удари два пъти на едно и също място”, твърди жената.

Няколко седмици по-късно синът Джонсън, научавайки за нейния късмет, решава да играе на лотарията със същите числа. За изненада на родителите си той също спечели джакпота от $100 000. „Просто се смяхме, плакахме и се прегръщахме. Беше невероятно“, възкликна Джонсън.

Жената планира да използва спечелените пари, за да ремонтира къщата си и да плати сметките си. Сега Триша Джонсън е известна на всички местни жители, а съпругът ѝ я нарича знаменитост.

Въпреки късмета си жената смята, че вече не може да печели с числата, които е избрала. „Така че вероятно мога да спра да играя с тях. Сигурна съм, че няма да се повтори“, каза тя.

По-рано беше съобщено за бивш автомонтьор от САЩ спечели огромен джакпот от лотарията, но първоначално приел новината за печалбата за първоаприлска шега. Той решил да провери отново резултата при продавача в магазина, от който купил билета, и едва след това се убедил, че наистина е забогатял.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари