Заловиха пироман, палил контейнери за смет в Пловдив

0

Подпалвач на контейнери за смет бе заловен от полицейски патрул след поредния умишлен палеж

Срещу него е образувано досъдебно производство и подлежи на наказателна отговорност заради увреждане на общинско имущество, съобщиха от Община Пловдив.

Директорът на ОП „Чистота“ Димитър Георгиев обясни, че от началото на годината са подпалени и унищожени 28 пластмасови контейнера, предимно в район „Централен“.

Сезирахме Второ районно управление и предприетите от екипа му засилени мерки дават резултат, за което благодарим“, каза Димитър Георгиев.

По думите му пластмасовите контейнери не само са по-естетични на вид, но и обслужването им е по-безшумно. „Общината ги закупува със средства на всички данъкоплатци и нека гражданите ги пазят“, призова Георгиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари