Пенчо Милков: Старият Здравец е напълно преобразен

0

Днес проверих работата на фирмата, която ремонтира междублоковите пространства в града

Това заяви кметът на Русе Пенчо Милков в социалната мрежа.

"Старият Здравец е напълно преобразен. Завършено е карето между улиците „Чипровци“, „Околчица“, „Захари Стоянов“ и Байкал. Това са алеите, които осигуряват достъп на живеещите в 21 блока, повечето от които не са ремонтирани от 60-те години. Сега работата продължава при паркингите покрай Алея “Бели брези“.

В следващите седмици ще поставим паркинг елементи пред бл. Гагарин и ще се подобри достъпът до пазарчето „Олимп“, пише г-н Милков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    12
    A,
    Парка на младеща е обезобразен. Идиот до идиота в Общината!
  • 11
    11
    мариана
    Асфалтирахте една алея и готово, целият квартал е "супер". Алеите между блокове 82, 83, 84, 85, 86, 87 не са ли от квартал "Здравец"? Площа между училище "Тома Кърджиев" и супермаркет "Пацони" в кой квартал се намира? Това са площи, които не са ремонтирани 50 години.
  • 10
    10
    Милен
    Хайде моля те Пенчо ,най после и улица Барбуна планина, от години сигнализирам, като напълнихте дупките преди година и до там.всеки божи ден возя детето на ясла и минавам от там ,ако кихаш сутрин то това съм аз ,поздравявам те .
  • 11
    9
    Г.З
    Пространствата между бл.82,83,84,85,86 не са бутнати. Дупка до дупка. Кой проверява преди да се пишат глупости?
  • 8
    8
    Неделчев
    Ха ха ха
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари