Асен Василев обеща свинско със зеле за всички българи

0
Това, което ние правим през социалните бюджети, е да има и свинско, и зеле за всички българи, категоричен бе Василев.
Това, което ние правим през социалните бюджети, е да има и свинско, и зеле за всички българи, категоричен бе Василев.

По времето на ГЕРБ имаше свинско със зеле, но свинското беше само за приближените фирми до ГЕРБ, а зелето за българския народ

Радвам се, че след като обявиха нашата финансова програма за пагубна, колегите от ГЕРБ все пак припознаха, че трябва да има социален елемент в бюджета и са го заложили в тяхната програма. 

Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" и бивш финансов министър Асен Василев, който коментира представената по-рано от ГЕРБ предизборна програма, отбеляза Гласове.

"Това, което ние направихме през последната година с бюджета и актуализацията му, позволи да се увеличат значително пенсиите, повече за една година, отколкото за 12, да се направи една широка социална програма насочена към младите семейства - с безплатни детски градини, данъчни облекчения, увеличение на майчинските, безплатни учебници, допълнителни средства за децата и не на последно място се увеличиха заплатите на учители, лекари, полицаи, армия. Като цяло инвестирахме в българските граждани. Към това има и една широкомащабна програма за капиталови инвестиции, която се надяваме да успеем да изпълним до края на годината. Всичко това се случи в рамките на бюджетните правила на Европейския съюз. 

"Това, което сме заложили в програмата за следващите 4 години, е да продължим тази социална насоченост в бюджетите. Това ще позволи да има ръст на икономиката и така ще може да се удвоят пенсиите, минималната работна заплата ще може да стане 50% от средната и да продължи да расте. Не на последно място залагаме в програмата на много сериозни антикорупционни мерки. Антикорупционната комисия трябва да заработи и да започне да гони наистина корумпираните. Ще подкрепим европейската прокуратура да си довърши работата, която е започнала. Всичко това може да бъде обяснено много лесно. По времето на ГЕРБ имаше свинско със зеле, но свинското беше само за приближените фирми до ГЕРБ, а зелето за българския народ. Това, което ние правим през социалните бюджети, е да има и свинско, и зеле за всички българи", категоричен бе Василев. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    6
    Който и да е
    И веганите избраха да гласуват за копейкин, недоволни от всички страни обединявайте се, за да може България да достигне икономическото развитие на Киргизстан и Беларус!
  • -1
    5
    KIRO
    Moia sudrujnik ima G tochka v guza ot Varna
  • 2
    4
    123
    Хомосексуална маймуно, недей намесва Български традиции с твоите ниски содомистки страсти за власт.
  • 1
    3
    SLAkM
    Обещаваме му еднопосочен билет за тумора сащ и да си смени пола!
  • 2
    2
    ???
    Кебапчетата ги смениха със свинско и зеле? С колко малко искат да подкупят хората ,жалка картинка!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари