Злати Димитрова сътвори картина в памет на нероденото си дете

0

Златка Димитрова си намери отдушник за болката от загубата.

Златка Димитрова посвети картина на нероденото си бебче. Моделката успя да намери отдушник от болката чрез рисуването и вече дори се похвали на феновете с произведението си. Плеймейтката не крие, че е създала картината в памет на детето си, което загуби в осмия месец на бременността си. Произведението на Златка Димитрова е в розово, а самата тя разкрива, че ръчно е вшила в нея бели перли и е добавила камъни.

Феновете моментално останаха очаровани от творбата на любимката си. Дали Златка Димитрова е крила през цялото време артистичен талант или той се е отключил, провокиран от загубата, можем само да гадаем. Факт е обаче, че творението й определено лови окото. Вярна на стила си, моделката използва картината, за да подпомогне благотворителните каузи, към които е особено съпричастна.

Злати обяви картината на търг, за да дари парите от нея за изследванията в Германия на малката Николетка, които струват 7000 евро. Дали вдъхновени да помогнат или просто наистина впечатлени от творбата на моделката, но онлайн потребителите с готовност се включиха в импровизираното наддаване. И в крайна сметка Златка Димитрова успя да продаде картината си за 600 лева на нейна фенка.

Вижте и вие творението, което Златка Димитрова признава, че е направила с голямо желание в памет на детето си.

Източник: Petel.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари