Жители на Стражица затвориха пътя Варна - София

0
Канят се да блокират пътя Велико Търново - Русе, ако исканията им не бъдат изпълнени
Канят се да блокират пътя Велико Търново - Русе, ако исканията им не бъдат изпълнени Снимка: БНТ

Жители на Община Стражица блокираха главния път София - Варна тази сутрин

Причината за гражданското недоволство е закриването на Районното полицейско управление в града, което обслужва над 20 населени места и преобразуването му в участък.

Блокадата на пътя продължи около половин час, но от двете страни на пътя се образуваха километрични опашки от чакащи коли и камиони, информира БНТ.

Реформата за закриването на полицейския участък е свързана с оптимизиране на структурите в МВР. От ОД на МВР във Велико Търново заявиха, че тази промяна няма да се отрази на административното обслужване на гражданите и тяхната сигурност.

Кметът на Община Стражица Йордан Цонев подкрепи протестиращите граждани. Ако исканията не бъдат изпълнени, следващата седмица хората ще блокират пътя Велико Търново - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари