Жена роди двуглаво бебе

0
Жена роди двуглаво бебе
Видео: MailOnline

Жена в Индия роди бебе с две глави, съобщава "Дейли Мейл".

28-годишната Урмила Шарма е родила своите сиамски близнаци в северния индийски град Сонипат. Всъщност е спорно дали това са две или само едно дете, тъй като те/то имат две глави и два врата, но само едно тяло.

Момиченцето е родено чрез цезарово сечение, като към момента е под строго медицинско наблюдение в неонаталното отделение на болницата. За съжаление докторите смятат, че шансовете за неговото оцеляване са наистина малки. Оказва се, че неговите родители са изключително бедни, като към момента докторите се опитват да им помогнат максимално за спасяването на тяхната рожба.

Бедността е попречила на майката да се подложи на ултразвук, който евентуално е можел да помогне на лекарите да забележат усложненията при плода. Тази манипулация е била извършена преди едва две седмици, когато вече е било твърде късно за реална лекарска намеса. Към момента лекарите се борят да спасят живота на новороденото и да му осигурят максимално нормален начин на живот. Тъй като този вид сиамски близнаци са свързани по изключително сложен начин, споделяйки едно и също тяло, те няма как да бъдат разделени.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари