Застреляха домашно куче на тераса в Дряново

2
За убийството на Рекс е задържан 46-годишен мъж, който не е от Дряново
За убийството на Рекс е задържан 46-годишен мъж, който не е от Дряново

За убийството на Рекс е задържан 46-годишен мъж, който не е от Дряново

Пореден случай на убито домашно куче. Случаят е от град Дряново. Домашният любимец е застрелян най-вероятно с въздушна пушка. Кучето е било на тераса в частен имот. Собствениците му също са били у дома, предаде NOVA.

Всичко това се е случило в блокове в центъра на града. Има задържан, който е заподозрян за случая. Това е 46-годишен мъж. Предполага се, че стрелбата е извършена от няколко метра, от съседен балкон или прозорец.

„Можеше да бъде застрелян и някой от нас”, коментира Венци, който е собственик на кучето. Той намерил кучето в безпомощно състояние около 16:00 часа. Няколко минути по-късно домашният му любимец починал.

Ветеринарят му обяснил, че е засегната артерия в гърлото, вероятно след стрелба с въздушна пушка. Арестуваният за стрелбата е непознат за собствениците на кучето. Мъжът не е от Дряново.

Собственикът на кучето разказа, че то никога не е закачало хората по улиците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Лаб кат
    Кучетата на клада. Малко му е на собственика. Този нехранимайко заслужава да бъде кастриран защото е полагал грижи за злото куче
  • 5
    1
    Има куче – има проблем
    Ами ако помиярът му беше научен от малък да е социален и да не лае денонощно на терасата, смущавайки съня на съседите, може би никой нямаше да стреля по него. Но в даден момент на някой недоспал комшия му прекипява и ... БАМ! Проблемът е решен! Аре праскайте минуси!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари