Този мъж простреля стопанин на куче в софийски подлез

0

Столичанин бе прострелян в корема, след като кучето му препика магазин. 

Екшънът се разигра към 10 часа в подлеза на булевардите “България” и “Гоце Делчев”.

Раненият собственик на животното е настанен за лечение във Военна болница с опасност за живота. 50-годишният мъж и кучето му минали покрай магазин в подлеза и четириногото се изходило на витрината му.

59-годишният собственик на павилиона излязъл ядосан и направил забележка. Между мъжете избухнал скандал. Тогава търговецът извадил законен пистолет и гръмнал опонента си в корема. В близост имало полицаи, които чули изстрела и веднага задържали въоръжения мъж. Пред полицаи съпругата на стрелеца твърдяла, че той натиснал спусъка при самоотбрана, след като мъжът с кучето извадил палка.

Шефът на отдел “Разследване” в СДВР Стойно Цветков каза, че на място е била открита палка, но не е ясно дали е използвана. Според жената на пострадалия палката била носена ако има проблем с кучето. След няколко часа оглед, стрелецът заяви преди да бъде отведен в ареста, че съжалява за случилото се, уточнява "Труд".

Според МВР той имал стара криминална регистрация за нанасяне на телесна повреда. Разследването по случая се наблюдава от Софийска градска прокуратура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари