Зърнопроизводители ще блокират пътя Русе - Варна

0
Блокадата ще бъде край село Гецово
Блокадата ще бъде край село Гецово Снимка: БТА / архив

Блокадата ще бъде край село Гецово

Зърнопроизводителите ще излязат на протест утре.

Това съобщи председателят на Съюза на зърнопроизводителите в Лудогорието Маломир Власов, предаде Радио Шумен.

В недоволството ще участват всички организации, които членуват в Българската аграрна камара - животновъди, пчелари, овощари, зеленчукопроизводители, тютюнопроизводители и др.

Крайно обидени сме от решението на Министерския съвет подпомагане да има само за онези зърнопроизводители, които могат да докажат, че са претърпели загуби през миналата година. Трябва да доказваме, че имаме нужда от помощ. Корабът вече потъва, неслучайно цяла Европа пламна от протести“, допълни той.

Утре от 10:00 ч. ще бъде блокиран главният път Русе - Варна в района на бензиностанцията до село Гецово. Протестът ще обхване и Силистра, край дунавския град ще бъдат затворени пет отсечки.

Предварителните нагласи са блокади да има на 85 места в страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Работник
    Спрете им субсидиите, да им ЕПМ. Некадърници. Чакат само субсидиите, и не могат да спечелят от изработеното. Блокирайте им банковите сметки да им ЕПМ.
  • 1
    1
    Идея
    Да ви блокират смвтките дано тогава ще видите блокадки алчни копелдаци
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари