Заложени са много средства за увеличаване обхвата на видеонаблюдението в Русе

0
Работи се усилено и за създаването на общинска полиция, увери Иво Пазарджиев
Работи се усилено и за създаването на общинска полиция, увери Иво Пазарджиев Видео: Кис 13

Общинските съветници от ВМРО в Русе подкрепят усилията на администрацията да се справи с вандализма в града.

През тази година в бюджета са заложени много средства за увеличаване на обхвата на видеонаблюдението, както и за подмяна на старите камери, предава Кис 13.

По думите на Иво Пазарджиев, се работи усилено и за създаването на общинска полиция, с която борбата срещу вандализма ще стане по-ефективна.

Вижте повече във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    Общински счетоводител
    Енерджи-то пак ще се налапат с общински пари! Откакто Пеню Таласъма е кмет, сумата и общинска пара потъна натам! От комисион, някои хора заработиха за 2 мандата напред....
  • 4
    2
    999
    1 9 8 4
  • 10
    1
    русенец
    И за какво ви е това видеонаблюдение? Колко нарушителя на обществения ред или на Правилника за движение сте санкционирали от тези, които камерите са заснели? А колко престъпления сте разкрили?! Защото по улиците си е анархия, все едно, че няма пътна полиция. Руши се обществена собственост, цапат се сгради.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари