Траян Тотев: Да бъде изградено видеонаблюдение на всяка детска площадка в Русе!

1
Според общинския съветник това е единственият начин общината да се справи с вандализма
Според общинския съветник това е единственият начин общината да се справи с вандализма Снимка: Facebook / Траян Тотев

Според общинския съветник това е единственият начин общината да се справи с вандализма

"Единственият начин да се справим с унищожаването и замърсяването на детските площадки в Община Русе, е като първо се започне от най-проблемните и постепенно всички те бъдат обхванати от камери, свързани с общинското видеонаблюдение. По този начин служителите в Центъра за видеонаблюдение ще могат да забелязват нарушителите още в момента на нарушението им", заяви общинският съветник Траян Тотев с публикация в социалната мрежа.

ВМРО ще предложи средствата за видеонаблюдение на всички детски площадки да бъдат заложени в бюджета за 2024 година.

"Виновните ще бъдат идентифицирани и срещу тях ще може да бъде предявено искане за възстановяване на щетите. Обръщам внимание на проблема, защото за нас от ВМРО изграждането и опазването на детските площадки винаги е било приоритет. Една площадка струва немалко средства на русенските данъкоплатци и Община Русе трябва да направи всичко възможно за съхраняването и поддържането на тези съоръжения.

Във връзка с гореспоменатото, от ВМРО ще предложим със следващия бюджет на Община Русе да бъде започнат процес, с който поетапно до края на 2024 г. да бъдат обхванати с видеонаблюдение всички детски площадки!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    Баща
    5-6 общински полицаи не са до никъде За гонките си има кат полицията там е безсилна да се направи протест пред кат до откат Най малкото ще се разгонят дилърите от площадките
  • 2
    6
    Дедо му
    Дрислю
  • 9
    5
    daskal
    И каква е файдата от стотиците камери из целия град? Спряха ли гонките на идиотите шофьори и моторджии? Престанаха ли да си изхвърлят боклуците извън контейнерите? Спряхме ли вандалчетата, които чупят спирки, пейки, кошчета, чешмички? Какви всъщност са целите на общинския център за видеонаблюдение?
  • 7
    4
    Jonny
    Аз пък предлагам полицията, включително и общинската, да си влезе в ролята и да въведе ред в града.
  • 8
    3
    МВРО
    Що не си пуснете активистите да пазят площадките? Извинявам се, те площадките са повече от вашите активисти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари