Задържаха пиян и дрогиран шофьор в Русе

3
При извършен личен обиск на 21-годишния русенец в него са открити наркотици
При извършен личен обиск на 21-годишния русенец в него са открити наркотици

При извършен личен обиск на 21-годишния русенец в него са открити наркотици

Бързо производство във Второ РУ е започнато срещу водач, установен с положителни проби за алкохол, за наркотици, както и с наркотично вещество в него.

На 11 декември около 15:35 часа в град Русе, на кръстовището на улици "Тулча" и "Никола Петков", служители на Второ РУ са спрели за проверка лек автомобил марка "Фолксаваген Голф" и установяват като негов водач 21-годишен русенец.

Шофьорът е бил тестван за употреба на алкохол с техническо средство, при което уредът е отчел резултат над 1,2 промила, а проверката за употреба на наркотици е показала положителен резултат за амфетамин/метамфетамин. На водача е съставен акт и издаден талон за изследване, след което е задържан и отведен до болница „Канев“ в Русе, където е дал проби за изследване.

В хода на проверката е извършен и личен обиск на 21-годишния, при който у него е открито бяло вещество на бучки, за което той обяснил, че е "амфетамин". Полеви тест на намереното вещество е дал реакция за амфетамин/метамфетамин. Предстои да бъде уточнено точното количество и състав на веществото. По случая е образувано бързо производство.

Уведомен е дежурен прокурор и работата по разследването на случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    5
    Друсалка
    И после газ из града да си обикалят нагърмени и безцелно мерят улиците и се чудят вече къде да срещнат някой брат друсалник да се нагърмят.И откъде да изкарат пари за новия материал (какво да продадат)и дали ще бъде хубав
  • 1
    4
    Друсалка
    Имам чувството че в това Русе има само полунормални единствено мъжки индивиди от младша възраст дето нямат гаджета и по цял ден обикалят (сигурно са и безработни).И Се мислят за тарикати. И се чудят само от кой дилър какъв материал да вземат.И къде да се надрусат.(Като едно любимо място е телевизионната кула).Или пред някой Кауфланд или някъде из парка.И в едни затъмнени БМВ та дърти или Аудита и вътре с качулки гледат на криво и страшно кът натровени
  • 3
    3
    Иво
    У него, не В него, не разпространявайте неграмотността
  • 7
    2
    Балканеца
    Не в ареста. В затвора направо да го карат.
  • 7
    1
    ддддддд
    УБИЕЦ!!!Този наркоман да лежи в ареста!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари