Спипаха дрогирана шофьорка на булевард "Липник"

0
Жената е отказа да даде проби в медицинско заведение
Жената е отказа да даде проби в медицинско заведение

Жената е отказа да даде проби в медицинско заведение

На 17 октомври около 19:20 ч. в град Русе, на булевард "Липник" в посока центъра на града, екип на Второ РУ е спрял и извършил проверка на лек автомобил с марка "Рено". От документите, предоставени от водачката на колата, е станало ясно, че е 35-годишна жена.

Екип на пътна полиция се е включил в проверката, за да бъде изпробвана за употреба на алкохол и наркотици. Тестването с технически средства е дало отрицателен резултат за употреба на алкохол, но положителна реакция за употреба на "амфетамин" и "метамфетамин".

На жената е съставен акт и издаден талон за изследване, но тя е отказала да даде проби в медицинско заведение. Констатираното от униформените е документирано и материалите по случая са предадени на разследващ полицай, който е започнал бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 15
    1
    Чакай, чакай
    Има проблем. Както знаем вече, от МВР заявяват, че тестовете за наркотици са ненадеждни след като техни служители "светнаха". Както знаем, те са отказали кръвни проби защото били "незаконни" !!! И кво праим сега?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари