Задържаха мъж за заплахи към жена в социалните мрежи

1
26-годишният агресор е заплашен от до 3 години затвор
26-годишният агресор е заплашен от до 3 години затвор

Образувано е досъдебно производство

26-годишният агресор е заплашен от до 3 години затвор

26-годишен мъж е задържан за отправени заплахи в социалните мрежи към жена от Стара Загора, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

40-годишната жена е получила съобщение и е сигнализирала във Второ районно управление на полицията около 13:30 часа днес.

По случая под надзора на Районната прокуратура в Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл. 144 от Наказателния кодекс (НК). Той предвижда наказание "лишаване от свобода" до три години за човек, "осъществил закана спрямо другиго с престъпление против неговата личност или имот и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му", се посочва още в НК.

Работата по случая продължава, допълват от МВР.

Районният прокурор Таня Димитрова съобщи, че този случай не е свързан с малтретираното с макетно ножче 18-годишно момиче, предаде БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Реалист
    Май май се оказва баш свързан случай. Става дума за Виктор Костов, който не за пръв път открито и в прав текст защитава и оправдава насилника. Има и скрийншот на въпросния чат в друга статия, потърсете.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари