Задържаха мъж, планирал да запали майка и детето ѝ в Сливен

1
Срещу него има издадена заповед за домашно насилие
Срещу него има издадена заповед за домашно насилие

Срещу него има издадена заповед за домашно насилие

Районната прокуратура в Сливен задържа мъж, обвинен в нарушаване на заповед за домашно насилие и подготвяне на убийство на жена и дете.

Н.И. е обвинен за това, че на 9 февруари не е изпълнил заповед, издадена от Районен съд - Сливен на 11 януари, с която е задължен да се въздържа от домашно насилие. Според заповедта той няма право да доближава И.К. и малолетното ѝ дете на разстояние не по малко от 50 метра, жилището и местата за социален контакт, съобщиха от държавното обвинение.

Мъжът е обвинен и за това, че подготвял убийството на И.К. и детето ѝ, което се изразява в заливането им със запалителна течност и държане на запалка. Престъплението е осъществено в реална съвкупност с нарушаването заповедта за домашно насилие на същите дата и място.

Н. И. е задържан за срок до 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари