Яница: Скъпи приятели, ето ме тук, с борба и желание за живот!

9
Пострадалата русенка с първи думи след като се пребори за живота си в УМБАЛ "Канев"
Пострадалата русенка с първи думи след като се пребори за живота си в УМБАЛ "Канев" Снимка: Facebook

Пострадалата русенка с първи думи след като се пребори за живота си в УМБАЛ "Канев"

Яница Николова - жената от Русе, която пострада след битов скандал отправи първи думи след инцидента, който едва не отне живота й. Във Фейсбук тя написа:

"Скъпи приятели, ето ме тук, с борба и желание за живот!

Борба, която печеля благодарение и на Вас!

Пътят ще е дълъг, но няма да се откажа, вкъщи ме чакат децата!

Благодаря на всеки един за огромната подкрепа, която получавам, вълнува ме толкова много всеки един ваш жест!

Ще успеем заедно!”

Поздрави, Яни!!!, завършва постът, придружен с емотикони на сърца.

Междувременно стана ясно, че сумата, необходима за продължаващото лечение на маникюристката от Русе, е вече събрана с помощта на дарителски кутии в различни търговски обекти на града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Ей...
    Прости българи. Поради тази причина в ада на нашият Казан няма дявол да ни варди. НИЕ САМИ СЕ КИСНЕМ И ГЛЕДАМЕ НЯКОЙ ДА НЕ ВДИГА ГЛАВА. ПРОСТ НАРОД ОТ ЦЪРВУЛИ И ЗАВИСТЛИВИ СКОДОУМНИЦИ.
  • 5
    5
    Дияна
    Нормално е приятелите и да работят в сферата на разкрасителните услуги. Нормално е по този начин те да се опитат да повдигнат духа и - това умеят, в това са добри. Яница е поддържана жена и именно такава грижа я радва. Аз не виждам нищо лошо в снимката - всеки, който някога е боледувал тежко или е пострадал при инцидент знае, че последното, което иска е близките му хора да пристъпват с кахърни физиономии като на погребение. Желая и бързо възстановяване и дано може да се върне към професията си - работата и е наистина много добра.
  • 17
    4
    Русенка
    Ще ме прощавате за коментара...НО аз разбирам, че единствената добра новина тук е ,че една майка остана жива и ще може да отгледа и да се радва на прекрасните си дечица и че имаме прекрасни лекари! Поклон пред тях! НО до тук!!! Първата й снимка трябва да е как я фризират........наобиколена от странно нахилени субекти, които я разкрасяват, грим, прическа...вероятно педикюристката просто не е влязла в кадър... Жалко, демонстрация на ценностната й система, като на павиан. Жалко, че наистина има хора, които от малкото си отделиха пари....а има НАИСТИНА нуждаещи се хора!!!!! Стига жалихте и се превъзнасяхте - това семейство демонстрира ужасно висок стандарт на живот и изобщо не са изпаднали и не се нуждаят от нашата финансова подкрепа!!! Бъдете живи и здрави!
  • 11
    3
    Не съм...
    Не съм цвете за мирисане ама никак даже.Изобщо даже.И някой път съм простак голям ама коментарите под мен просто не знам кой идиот по голям от мен ги сътворява и какво цели със тях? Питам се какво е останало в сърцето и душата на такъв типаж хора? Дано момичето се оправи и да няма последствия за здравето и.Ще мина да ми фрасне една стригалка като почне да работи.Несъстоятелни и необясними са такива коментари.Лъхат на пошлост,мирише на злоба ли какво ли? Дано Господ прости на такива болни мозъци.На пострадалата пожелавам от сърце скорошно оздравяване и да е в прегръдките на децата си.Дай Боже с твоята велика милост и изцеление да изцелиш и душевно болните и изкривените.....
  • 1
    2
    q3573457
    и ако е красива е трагедия пък ако е някоя грозна или няма да се отрази по медиите или ще се радват че е утрепана? има ли снимки преди да са и инсталиралира пластмасовите тунинги? може да е била грозна. имаше една китайка с много пластични операции дето родила на мъжа си грозни деца и той открил че била грозна и си правила операции и после я съдил за измама
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари