Събраха сумата за лечение на Яница Николова

4
Простреляната жена ще претърпи операция на гръбначния стълб
Простреляната жена ще претърпи операция на гръбначния стълб Снимка: Салон за красота "Studio X" / Facebook

Простреляната жена ще претърпи операция на гръбначния стълб

Дарителската кампания в полза на Яница Николова даде резултат.

Добрата вест съобщиха близки на 39-годишната жена от Русе.

Средствата са за операция на гръбначния стълб на простреляната маникюристка.

За да подкрепят Яница, нейни колеги поставиха дарителски кутии в своите обекти, а към тях се присъединиха и представители на други браншове.

Както вече писахме Яница Николова пострада тежко в края на миналата година в салона си за красота . Тя бе простреляна в гърба от мъжа, с когото живееше на семейни начала, а малко след това той се самоуби.

Майката на две деца се бори за живота си с помощта на лекарите от УМБАЛ „Канев“. Предстои ѝ операция в УМБАЛ „Света Марина“ - Варна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    20
    Тихомир Футболиста
    Стига с тоя Пенчо бе Пенчо та Пенчо не е интересен.Наистина и аз съм ги срещал такива хора из Русе за каквито приказваш мъже на средна възраст красиви хубави но не са българи гаранция.Това облекло не е характерно за българите тези са други .Румънци пък може и други да са .То вече остава и голи да тръгнат да се разказват в Русе всичко можеш да видиш и да станеш свидетел.Така че стига с психозите Ядяне Пиеня И Сръбска Музика и някоя сгодна женица.Това е Гацу Бацу.
  • -1
    19
    Калоян
    Стига сте се карали може да е бил нашият Пенчо да се е направил на клоун из улиците на града.Хахахаха знае ли човек
  • -9
    18
    До Тошко
    Майка ти да еба чифут смотан глупав казвам че тези се носят в лъскави панталони черни с остри извити обувки с куфарчета да не би българите да се носим така.Твоята тъпа и проста глава ги мисли за някакви циркаджии или клоуни нали ама надали ли.! Личат се отдалече специфични са като облекло и визия походка .Тъпанар шибан.
  • 6
    17
    Тодор Калудев
    Ебахти глупостите е какви искате да идват Африканци ли Сирийци ли много ясно че ще идват нали сме пограничен град.Ибах въ у психопатите.Вървете да се лекуват.
  • -3
    16
    Димитър
    Днеска на центъра ме размина такъв екземпляр който си говореше на румънски някакъв куфар мъкнеше спря едно черно ауди с тъмни стъкла румънска регистрация слязоха двама румънци нещо си говориха и тримата потеглиха.Тези 100%знаят и български иначе няма как да се оправят.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари