Яница Николова от Русе отбеляза 40-ия си рожден ден след тежкия инцидент

3

Красавицата бе заобиколена от двете си деца и най-близките си хора, с които сподели щастливи моменти от тържеството

Яница Николова от Русе стана жертва на домашно насилие миналата година, когато бе пребита и простреляна от съпруга си. За първи път след преживения кошмар тя публикува снимки по личен повод. Красавицата отпразнува 40-ия си рожден ден.

"Безкрайни благодарности на всички ,които уважиха празника ми и отделиха от своето време за да ме поздравят Ден изпълнен с много изненади и любими хора", написа към поста си в социалната мрежа.

Николова бе заобиколена от двете си деца и най-близките си хора, с които сподели щастливи моменти от тържеството.

Множество хора поднесоха своите поздравления и пожелания за здраве и щастие на Николова, изразявайки и подкрепата си за нейното възстановяване.

Историята на Яница Николова е трагичен пример за домашното насилие, но нейната сила и воля за живот са вдъхновяващи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    17
    КултураМиЯнко
    Красавицата....Ква красавица бе !? То ебахти крокодила...Вземи си го у вас
  • 3
    16
    Кристияна
    До АНОНИМЕН Ти страхливец ли си? Яница ви прецака Не ви върна парите,нито ги даде за благотворителност Ще си живее в палата Ще си работи в собствения салон Ще си джитща с мерцедесите А вие ще сте много добрички птички Голтаци благотворители
  • 4
    15
    Кристияна
    Браво на "балъците". Платихте и операцията за да си кара мерцедесите и да си ходи по заведения Явно 11 хил лева ги е нямала бедничката ХАХА ДОКАТО ИМА ТЕЛЕТА ЩЕ ИМА КАСАПИ БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ-ТОЧНО
  • 4
    14
    Четящ
    Много простотия се е изляла тук във и-нет пространството под форма на коментари.Направо започвам да се чудя какво е станало с тоя народ? Нещо не е наред.Циничност и нещо близко до душевните заболявания,но може само психиатър да се произнесе след дълги разговори със душевно болните.Не се чудя вече какви са и защо да такива в народно събрание,та нали от нас са излезли,а то е .....ужас...обществото.
  • 11
    13
    Пеев
    Стига сте ни занимавали с тази Яница за която коментарите в Интернет в повечето случаи са негативни и стига сте и правили безплатна реклама
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари