Всеки в ГЕРБ е обвързан: или баща му, или жена му, или самият той е в някакви схеми

4
Бюджетът вече започна да се разпада, а  Борисов действа панически
Бюджетът вече започна да се разпада, а Борисов действа панически

В България всеки в ГЕРБ и политическите среди е обвързан: или баща му, или жена му, или самият той е в някакви схеми. Привържениците на партиите влизат в политиката, за да правят схеми.

В момента, в който насочиш прожектор, към някой от тях, се оказва, че той има 150 обвързаности от всякакъв характер.

Това заяви журналистът Владо Береану по повод скандала с оттеглената кандидатура на Александър Манолев за транспортен министър, предаде Фрогнюз.

Самият материал на управляващите в момента е лош. Много трудно можеш да намериш човек на ръководна длъжност, който да е без обвързаности. Най-вероятно Александър Манолев поради тази причина е с оттеглена кандидатура. Ако има обвързаности, няма как да не се разкрият на високия му пост. Може би като транспортен министър ще му е по-трудно да обслужва собствените си интереси.

Заради непрекъснатите скандали около властта Борисов започна да действа панически. Раздава пари на този и онзи еднолично, да строи стадиончета, бюджетът вече започна да се разпада.

Тодор Живков беше едноличен управляващ, но той никога не посмя да каже, че дава нещо и решава всичко в държавата. Борисов дори не се е поучил от него в това отношение. Започна да се изпуска и се държи като едноличен собственик на държавата. Това създава проблеми в самите кадри. Хората, които имат някакви обвързаности или са малко по-интелигентни, не искат да бъдат назначавани някъде, където премиерът ще ги уволни след 2 месеца. Реакциите му са панически, което говори, че се чувства заплашен в това ръководство и много скоро ще сдаде властта.

Абсурдно е, че никой в ЕС не се интересува от управлението на Борисов, при положение че започват процедура срещу Орбан. Не му държат сметка, вероятно защото им е удобен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари