Петър Бояджиев: Схемите на Харизанов с рекламните материали за Борисов са ясни

1
Подставената строителна фирма, взема парите от обществената поръчка. След това фирмата, която се занимава с маркетинг и рекламни материали, ѝ фактурира каквото си иска
Подставената строителна фирма, взема парите от обществената поръчка. След това фирмата, която се занимава с маркетинг и рекламни материали, ѝ фактурира каквото си иска

Слушам днес по БНТ Георги Харизанов, да обяснява политическото положение в България

Познаваме се бегло, но не това е важното. По-важното е, че много пари от обявените от служебното правителство за откраднати, са отишли при него, а и при Борисов, през Харизанов. Защо ли знам и за какво става дума?

Неговият бизнес е рекламни материали. Схемите са познати по целият свят. Този бизнес е най-често използваният за преливане на пари към политически силните. Подставената строителна фирма, взема парите от обществената поръчка. След това фирмата, която се занимава с маркетинг и рекламни материали, ѝ фактурира каквото си иска. Тук доказването на услугата е неконтролирана. Е, разбира се, че направеният по този начин милионер, ще го виждаме на амбразурата да защитава ГЕРБ и Бойко Борисов.

За сега ще кажа само толкова. Ха сравнете сега парите на Кирил Петков с парите на Харизанов! Ами така е. Кирил Петков със самото си съществувана е вече смъртен враг за Харизанов.

Петър Бояджиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари