Временно затварят системата за прием в градините и подготвителните групи в Русе

0
За некласираните към настоящия момент деца е необходимо да се регистрира ново заявление след отваряне на системата –  след 10.01.2022 година
За некласираните към настоящия момент деца е необходимо да се регистрира ново заявление след отваряне на системата – след 10.01.2022 година Снимка: БГНЕС / Архив

Електронната система за прием временно няма да функционира до края на календарната 2021 г.

Във връзка с Наредбата за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в общинските детски градини и подготвителни групи в училищата в Русе, от Общината информират, че програмните продукти „Прием в детска градина“ и „Прием в подготвителна група в училище“ са затворени за подаване на заявления и за редакция на съществуващи заявления. За заличаване на предоставените лични данни Електронната система за прием временно няма да функционира до края на календарната 2021 г.

Регистрирането на заявления за участие в класиране е за календарна година. За некласираните към настоящия момент деца е необходимо да се регистрира ново заявление след отваряне на системата –  след 10.01.2022 година.

Съгласно чл. 19 от горепосочената наредба график на дейностите за 2022 г. предстои да бъде публикуван на сайта за прием до края на календарната година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

От утре съм в отпуска! И днес като си тръгвах от офиса, трябваше да мина "странично" през вратата... Усмивката ми не се побираше в касата!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари