Водолеи, денят е подходящ за откриване на нови любови

0
Водолеи, денят е подходящ за откриване на нови любови

Овен (21 март - 20 април)

Не се опитвайте да анализирате нещата на парче -това е неестествено състояние. Разглеждайте ги в тяхната цялост, опитайте да ги погледнете от различни посоки и тогава решението, което търсите, ще дойде от самосебе си.

Телец (21 април - 21 май)

Ще се чувствате господари на положението, но не се увличайте твърде в тази роля, за да не ви цапардоса съдбата и да се чудите после какво и защо се е случило. Играйте, но не забравяйте къде сте и кои сте всъщност.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Днес ще имате огромна нужда от неприкосновено лично пространство и всяко посегателство във вашата територия ще приемате много драматично. Нали разбирате, че това е само вашата собствена изкривена представа за нещата?

Рак (22 юни - 23 юли)

Днес ще имате проблясъци на гениалност, но под въздействието на някой друг. Сами ще ви е трудно да се справите с каквото и да е и не защото не искате, просто такива са нещата в момента.

Лъв (24 юли - 23 август)

Днес може да се наложи да направите някои компромиси, а те влекат след себе си психологически стрес или физиологични разстройства. Не си го причинявайте, намерете друг начин за справяне с проблемите.

Дева (24 август - 23 септември)

Много ангажименти ще ви затрупат още от сутринта. Вие сте майстори на организацията, така че това едва ли ще ви притесни. По-скоро отчайващо е, че не можете да сте на всички места едновременно. Колко жалко, че не можете да се мултиплицирате.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Възнаграждението, което получавате зависи от количеството усилия, които влагате. Затова не се сърдете, ако не смятате, че не ви оценяват, причината най-вероятно е в самите вас - не правите нещата както трябва.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Давайки си сметка за нещата, които ви карат да се чувствате неудовлетворени, автоматично трябва да потърсите начините, за да направите живота си по-щастлив и пълноценен. А такива има много, просто се огледайте или попитайте някой наблизо.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Днес ще действате доста безразсъдно и това може да се отрази доста зле на общественото ви положение. Денят е доста труден и ще бъдете принудени да предприемете нещо. Само не си забравяйте главата у дома преди да излезете.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Проявете благоразумие по материалните въпроси. Нали си давате сметка, че човек не е вещите, които притежава? Не оценявайте някого единствено по стойността на предметите, които притежава.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Вторник е ден за активност. При вас тя трябва да е в компания, някак скучно ви е да правите нещата сами. Ден за откриване на нови любови и нови приятели. Просто се отпуснете, без прекалено да теоретизирате, дайте шанс на живота да свърши своето.

Риби (20 февруари - 20 март)

Определено днес ще сте склонни да раздавате съвети на всеки срещнат. Днес е ден, в който е важно да покажете на околните, че сте помъдрели. А дали можете да поемете отговорност поради това?

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари