ВМРО - Русе заявиха намерението си да довършат проекта за магистралата до Велико Търново

0
В нашата листа има 16 доказани професионалисти, обяви водачът на листата Галин Григоров
В нашата листа има 16 доказани професионалисти, обяви водачът на листата Галин Григоров Видео: Русе Медиа

В нашата листа има 16 доказани професионалисти, обяви водачът на листата Галин Григоров

ВМРО-БНД регистрира днес листата си с кандидати за народни представители от 19 МИР-Русе. Неин водач е бившият областен управител и областен председател на патриотите Галин Григоров, като в нея са включени 16 имена. По думите на Григоров всички те са професионалисти, компетентни и доказани в своята област.

Всеки един от тях е доказал своите качества, че се бори и работи за интересите на нашия регион. За нас България е над всичко, през всички тези години в местното и държавното управление сме давали всичко от себе си, за да можем да защитим интересите на нашия град и област. Вярвам, че това ще бъде оценено от жителите на региона и ще получим подобаваща подкрепа“, каза Галин Григоров, предава Русе Медиа.

В листата на 16-то място е включен и съпредседателят на ВМРО-БНД Искрен Веселинов, който сподели, че присъства като подкрепа на младите хора и новите лица. Той коментира и каква е мотивацията на патриотите в предстоящите избори.

Всички русенци могат да се убедят какво се случи за нашия регион от момента, в който ВМРО не е в управлението на страната. Думичката е кратка и еднозначна – нищо. Проектът за магистрала Русе - Велико Търново, за който с толкова усилия шест години се борихме и договорът с изпълнителите бе пред подписване, беше мотан до последно и има заявки, че ще го спрат. За втория Дунав мост се спомена мимоходом и не се направи нищо. В това отношение ВМРО е партията, която е поемала ангажименти, работила е системно, за да ги реализира. Голяма част от големите проекти, от които зависи бъдещето на Русе, са на финалната права. Затова ВМРО има нужда от своето представителство, за да „добута“ всички тези проекти до финалната права, защото без тях развитието на града е под въпрос“, заяви Веселинов.

Ето и пълната листа на ВМРО-БНД:

  1. Галин Григоров
  2. Георги Великов-Гоце
  3. Траян Тотев
  4. Магдалена Георгиева
  5. Валентин Джамбазов
  6. Владо Владов
  7. Луиза Попова
  8. Ивелин Иванов
  9. Стамен Димитров
  10. Красимир Дончев
  11. Николай Петров
  12. Божидар Василев
  13. Борис Димитров
  14. Лазарин Лазаров
  15. Цветелин Радулов
  16. Искрен Веселинов
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    niki
    Цирка започна за пореден път тия цървули обещават ,няма такива пумияри нали искренчо или каракачанка я кажете как става цял живот на държавна работа ,а не си знаете паритеве и имотита,иначе казано дъртите боклуци учат младите хаха ето и цирка с пътя русе бяла Пумияри вие сте
  • 5
    5
    Мазна Баничка
    На Пазарджиев мокрия сън на четвърта позиция,доказана специалистка. Личи си че листата е с доказани професионалисти.Траянчо го научиха да лъже ,въпрос на време е да започне и да краде.
  • 8
    4
    Гошо куче лошо
    И аз заявявам намерение, да не им вярвам. Заявявам, че имам намерение да си помисля за кого да гласувам ..
  • 9
    3
    Бандера
    На някой от тия лемури бихте ли дали 100 лв. заем?
  • 10
    2
    ...
    тези боклуци цакат народа с една и съща дъвка на всичките избори. всеки път магистралата построяват. само родопрестъпник може да пусне глас за тях.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари