Искрен Веселинов: "Новото" ръководство на ВМРО уволни Траян Тотев с документи, изпратени по пощата

1
Като съществен  недостатък на този младеж отчитам, че казва неприятните истини от трибуната на официалните форуми, вместо да сплетничи и да се подмазва
Като съществен недостатък на този младеж отчитам, че казва неприятните истини от трибуната на официалните форуми, вместо да сплетничи и да се подмазва Снимка: ВМРО - Русе / Facebook

Като съществен недостатък на този младеж отчитам, че казва неприятните истини от трибуната на официалните форуми, вместо да сплетничи и да се подмазва

"Очаквано, "новото" ръководство на ВМРО уволни организатора за Русе, Траян Тотев с документи, изпратени по пощата."

Това обяви Искрен Веселинов с пост във социалните мрежи. Той изказва разочарованието си от действията на централата на партията, в която членува от години: "Понеже никой негов представител не пожела да погледне този млад човек в очите, си позволявам от името на всички редови съратници да му благодаря, че от встъпването си в Организацията преди повече от 10 години, не просто живее, а гори с каузата й. През този период ВМРО - Русе неизменно постигаше едни от най-високите изборни резултати, а културно-просветната дейност бе на високо ниво, както и интернет пропагандата."

"Като съществен недостатък на този младеж отчитам, че казва неприятните истини от трибуната на официалните форуми, вместо да сплетничи и да се подмазва, а това е непростимо в днешно време. Явно няма да направи партийна кариера, но ще остане истински ВМРО-вец. Сигурен съм, че и занапред ще дава поводи добрите патриоти да се гордеем с неговите дела! Успех, Траяне!", допълва Веселинов.

Траян Тотев е отбелязал промяната във Фейсбук профила си:

Припомняме ви, че председател на партията стана Красимир Каракачанов след конгрес, проведен миналия месец в София. Русенската структура бе номинирала Ангел Джамбазки за поста, но част от членовете на партията изненадващо гласуваха за Каракачанов. Това действие разочарова Искрен Веселинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    14
    Преслав Костадинов
    Тотев е срам и позор за ВМРО и трябваше да бъде отстранен много отдавна. Този човек вече не е първа младост, тъй че спрете да се прехласвате по "момчето". Той се е един послушник на Искрен и другите и сега пада жертва на Каракачанов, но всъщност си е правилен ход. ВМРО все още е една мафиотска мутренска клика, ползвана единствено за патерица на Бойко и сега кройодилски сълзи ронят, че не са в парламента, но пък гледат да го компенсират с участие в местната власт като в Русе, където заради тях се направи отделен зам-кмет, дето не разбира от абсолютно нищо, за да е начело на екологията, ама това е цената на подкрепата на ВМРО за Пенчо Милков, няма как.
  • 6
    13
    Д-р Росито Георгиева
    И аз се нагуших като общински съветник от ВМРО, а вземам и тлъста заплата като шефка на РУО Русе. Половината директори на училища и даскалите в тях са електорат на ВМРО и ги държа изкъсо. Дано ме изберат и за шефка на местното ВМРО. Тогава ще подпаля гъзовете и на Искренчо, и на Траянчо. Все пак тлъстигите като мен и Шкембак воеводата се подкрепяме един друг, а пък и Бойко скоро ще има нужда отново от нашата мощна патерица, за да го доизперем напълно.
  • -3
    12
    Нинова
    Траян е свестни момче.А и какво лошо има да работи, като политик.Честно момче.Стъпва по земята.ВМРО отдавна си е ООД на Каракачанов.Баш войвода.Легенди се носят за него.Без печено агне не сядал на софра.Младите са му просто слуги.Има и шепа лизачи около него.Лицемери.Службари.Но хранилката на държавната софра приключи.Бита карта е тази партия.Жалко за младото момче.
  • 1
    11
    Умен
    Ами нали трябва да му я връчат заповедта за прекратяване на трудовия договор. Веселинов не беше ли юрист? Не ги ли знае тези неща?
  • 7
    10
    Ауууу
    Какъв незнаен капацитет бил Тръъйянчу, просто да се ненадяваш какъв ръководител е бил. Той пет думи на кръст не може да върже и на две магарета сламата не може да раздели, но уреден за докторант в катедрата по мениджмънт и социални дейности в селскостопанския унивилает от павликенския мазен цървул. МВРО са като онези женици, на които откъдето им свирнат, са готови да се предложат и да управляват. А Искрето да си затвори устето, че много добре го знаят русенци какво представлява.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари