Вижте колко бой може да изяде Galaxy S8

0
Оказва се, че флагманът на корейците е изключително здрав
Оказва се, че флагманът на корейците е изключително здрав

Ако се чудите колко здрав е Galaxy S8 всъщност, отговорът идва днес.

Видеото, което можете да гледате по-горе, е от YouTube канала JerryRigEverything, от който сме виждали да се правят какви ли не извращения с новите смартфони на пазара.

Днешната среща с Galaxy S8 от Samsung не е по-различна и Джери ще се опита да разбере колко бой може да изяде устройството, преди да стане неизползваемо, пише SMART NEWS.

Е, излиза, че флагманът на корейците е изключително здрав. Пробвайки да надраска дисплея (който е покрит с Gorilla Glass 5 стъкло) с различни по здравина материали, това става успешно едва на ниво 6 от стандарта. Това значи, че няма нужда да се притеснявате дали ключовете ви или някакви стотинки в джоба ще надраскат телефона. Същото важи и за задния панел, който отново е покрит с предпазното стъкло от Corning. Камера сензорът и светкавицата също не се драскат, но пък скенерът за пръстови отпечатъци пострадва жестоко (и въпреки това продължава да работи).

Колкото до опитът JerryRigEverything да изгори дисплея — това се оказва трудна задача. Перманентно петно от огън бива оставено едва на третия опит, като излагайки смартфона на огън от запалка за 30 секунди не изглежда да остава следи.

Проблемите при Galaxy S8 са при страничната алуминиева рамка, която — без да е изненада за никого — се драска доста лесно с нож. Но пък ако не пробвате подобно нещо, не би трябвало да имате проблем. Джери обръща внимание и на предния говорител, който при този модел Samsung смартфон е вдлъбнат и това би допринесло за по-лесно събиране на прах там.

Какво ще кажете? Достатъчно ли е здрав Samsung Galaxy S8 за вас?

Източник: SMART NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари