Galaxy S6 претърпява най-сериозния тест, който можете да си представите

2
Samsung Galaxy S6 Run Over By Tesla Model S
Samsung Galaxy S6 Run Over By Tesla Model S

След като Galaxy S6 на Samsung премина станалия популярен bendgate тест, заедно с iPhone 6 Plus и HTC One M9, а след това и официален тест за огъване от Samsung, е време да видим нещо по-брутално.

В YouTube се появи клип от канала iCrackUriDevice, в който Galaxy S6 претърпява най-сериозния тест, който можете да си представите. След като той бива изпуснат от около два метра, започва изпитанието на седмицата – Samsung Galaxy S6 се озовава под гумите на една Tesla Model S. Вижте какво се случва:

Е, сега как се почувствахте? Изпускането на телефона не се оказва проблем, тъй като той работи и дори стъклата на предния и заден панел не са спукани. Но пък кой си изпуска телефона от два метра височина? Да, по същия начин мога да попитам и кой минава с колата си през своя смартфон, но пък признайте, може да се случи по погрешка… Ако това стане, трябва да сте спокойни, защото 2000-килограмовата Tesla не успя да убие телефона. Едно единствено преминаване през него с две колела само спука задния му панел, но телефонът и дисплеят му работеха без проблем.

За финал, многократното мачкане на Galaxy S6 с автомобила се оказа фатално и за дисплея – той се пука и вече не свети. Учудващо, самият телефон е в изправност и смяна на панелите, тъчскрийна и дисплея, най-вероятно ще ви донесат перфектно работещ и готов за използване смартфон. Инженерите на Samsung този път изглежда несъзнателно доказаха, че новият им флагман е доста здрав. Вие как мислите?

Източник: SMART NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари