Вижте какво ни очква след преминаването на бежанци

2
Всеки здраво мислиещ човек може да направи изводите си сам
Всеки здраво мислиещ човек може да направи изводите си сам

Тук дълъг коментар не е нужен. Всеки здраво мислиещ човек може да направи изводите си сам, но нека отбележем, че това са кадри, заснети в протежение на километри край Будапеща в сърцето на Стария континент. Този клип набира популярност в интернет и всеки гражданин на Европа и България трябва се подготви за това, което предстои.

Това е просто боклук, който ще се почисти, ще кажат мнозина. Да, ще бъде почистен с парите на и без това изнемогващите данъкоплатци, но тази гледка алармира за нещо много по-дълбоко и опасно, от което път назад няма!  Това, драги читатели, е само началото. Началото на ликвидацията на Европа и християнските ценности. За всеки има място под слънцето, но вижте как се отблагодаряват тези хора, за това че са дошли по нашите земи.... 

Това е причинено само от няколко десетки хиляди бежанци, като сега ще ви помоля да си представите картинката умножена по 100, по 1000 и по 1 милион! Представихте ли си го? Да, това е реалността, която ни очаква и кадрите от следния клип са само началото. Цунамито, което ни залива ще донесе проблеми, които няма да се изразяват само в отпадъци по улиците. Тази картинка ще добие реални измерения във всеки житейски аспект по нашите земи и ще засегне живота на вески един от вас. Тук говорим за пагубни морални, икономически, религиозни, социални и екзистенциални последствия, които досега сме виждали само в постапокалиптичните холивудски продукции. Гответе братя и сестри и нека Господ е с нас!

Източник: Bradva.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари