VIVACOM обяви допълнителни услуги за новите си клиенти от "Нетуоркс"

17
От компанията включват нови безплатни телевизионни канали за досегашните потребители на „Нетуоркс“
От компанията включват нови безплатни телевизионни канали за досегашните потребители на „Нетуоркс“

От компанията включват нови безплатни телевизионни канали за досегашните потребители на „Нетуоркс“

„С „Добре дошли“ имаме удоволствието да Ви поднесем специален комплимент, който ще бъде включен безплатно към съществуващия Ви телевизионен пакет, в случай че ползвате такъв, съобщиха от телекомуникационният оператор.

Vivacom Ви подарява ексклузивния канал VIVACOM Arena, който е включен безплатно към съществуващия Ви телевизионен пакет, в случай че ползвате такъв.

VIVACOM Arena е уникален филмов канал, който се излъчва в HD качество без рекламни паузи.

Каналът ще стартира излъчване на позиция 11 във вашата телевизионна програмна схема в зависимост от телевизионната услуга, която ползвате в момента.

Допълнително като комплимент от нас получавате и безплатен достъп до мобилното приложение EON TV валиден до март 2025 г., за да се потопите в новата ера в телевизията.

Свалете безплатно EON TV и да ще може да гледате на живо всички Ваши любими телевизионни канали, по всяко време и навсякъде, на Вашето мобилно устройство или онлайн www.eon.tv/login

Мобилното приложение EON TV Ви осигурява:

– Достъп до съдържанието на до 5 устройства

– Повече от 115 телевизионни канала – над 70, от които в HD резолюция

– Видеотека с разнообразно съдържание – над 1000 заглавия

– 7 ДНИ АРХИВ на всички канали

– Ексклузивно телевизионно съдържание като Pickbox TV и VIVACOM Arena.

– Можете да активирате Вашето мобилно приложение EON TV през портала MyVivacom, следвайки стъпките от този линк: www.vivacom.bg/ea„, казаха от компанията.

От 8 март 2024 г. допълнително към телевизионната услуга ще бъдат добавени нови 6 канала с вълнуващо филмово, детско и развлекателно съдържание, в SD и HD формат:

Dizi HD

Pickbox HD

Filmbox SD

Soul & Pepper HD

Nicktoons SD

Super toons SD

За да се възползва потребителя от част от посочените фиксираните услуги, е необходимо да се направи предварителна проверка на адреса, на който би искал да ги използва, посочват от телекомуникационният оператор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -9
    6
    Ха ха
    услугата на EON TV е супер, много съм доволен. Като цена плащам същото както преди за сателита, с тази разлика, че вече в тази цена имам и интернет. Препоръчвам.
  • 0
    5
    Живко Максимов
    Моля включете се във NXTV, за да ви сменят и да си слагат каналите в мрежата за да не чакам ден след ден.
  • 37
    4
    гост
    Само да вметна че имат изключително долни приемници , в момента при мене няколко канала къдрят макар че сигнала е силен.Канала им Арена е осран /дублиран/ и по нищо не се различава от боклуците ВТV и сие и Nova и сие .Даже кабелните приемници на Нетуоркс са къде къде по напред от вивакомските.Бас ловя че ще унищожат каквото е останало от Нетуоркс.
  • 30
    3
    Кирил Кирилов
    Обмислям и аз да се махам. Аман от мошеници.Давали ми били пакет за незнам си колко месеца. Айде скривайте се, няма само с вас да се занимавам.
  • 31
    2
    123
    Да го духате от виваком. Напускам ви. Мафиотска кочина.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари