Високо отличие за СУ "Възраждане"

0
СУ "Възраждане"– Русе получи сертификат за финалист в конкурса „Предприемаческо училище на годината 2017“
СУ "Възраждане"– Русе получи сертификат за финалист в конкурса „Предприемаческо училище на годината 2017“

На 12 октомври 2017г. в Тех Парк – София в рамките на закриващата церемония на националната инициатива на Джуниър Ачийвмънт - България „Мениджър за един ден” се състоя тържественото връчване на високото отличие за СУ "Възраждане"– Русе  сертификат за финалист в конкурса „Предприемаческо училище на годината 2017“.

Наградата беше връчена от изпълнителния директор на Джуниър Ачийвмънт- България Милена Стойчева в присъствието на заместник министъра на образованието и науката Таня Михайлова, кмета на София Йорданка Фандъкова и много други официални лица, представители на компании-партньори в инициативата „Мениджър за един ден“, ученици и студенти от столицата и страната. Церемонията по връчването беше водена от водещия на bTV Антон Хекимян.

Сертификатът е резултат от съвместните усилия на менторите от JA-България, ръководството на  СУ „Възраждане“, което винаги е подкрепяло  и подкрепя като приоритетна дейността на младите предприемачи – дръзновените ученици с иновативен и смел дух, участници в многобройните инициативи на JA-България и на техните учители.

Изказваме благодарност, на първо място на директора на училището г-н Станислав Георгиев за всестранната подкрепа, на г-жа Даринка Стефанова – дългогодишен учител в СУ „Възраждане“, инициатор и дръзновен вдъхновител на мероприятията на JA-България в училището,  на г-жа Магдалена Георгиева за методическата помощ към младите колеги, на г-жа Мария Йорданова и г-жа Цветелина Радева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари