Везни, не си давайте много зор

0
Везни, не си давайте много зор

Овен

Един много поетичен ден, в който ще ви се иска да прегърнете целия свят и ще бъдете просто невероятно добри. Засвидетелствайте милите си чувства на човека до вас, макар и по своя нетрадиционен начин.

Телец

Днес ще сте по-малко практични и по-загрижени за красотата и хармонията около вас. Може неразумно да пръснете доста сериозна сума за някои вещи, носещи ви радост. Така де, не всичко е пари.

Близнаци

Денят не е никак лош, но трябва да имате твърде големи очаквания. Най-добре ще се чувствате сред красиви вещи и хора. Особено благоприятен ден за романтични преживявания. Обърнете внимание на сънищата си.

Рак

Денят ще ви засипе с телефонни обаждания и желания за срещи от страна на кого ли не. Имате нужда от стройна организация, за да успеете да се справите с всичко. Добре ще се почувствате, когато разберете колко много работа сте отхвърлили.

Лъв

Денят е доста успешен за вас. Нещата ще се развиват по-динамично, но пък това е означава, че ще отхвърлите повече задачи за по-кратко време и после с чиста съвест ще можете да разпускате.

Дева

Ден само за нестандартни идеи. При добро желание може да пристъпите към реализирането им. Нещата ви ще се организират добре, а освен това може да получите подкрепа от приятелите си.

Везни

Не си давайте много зор, а работете плавно, но с мисъл. Ще трябва да отдадете дължимото на околните. Не бива прекалено да се вторачвате в отношенията си с противоположния пол, оставете нещата на собственото им развитие.

Скорпион

Известно напрежение ще се усеща около вас. Пробудили са се някои ваши скрити страхове. Не позволявайте на емоциите да ви ръководят. Ако се вгледате по-внимателно в колегите си може и да намерите отговор на вълнуващите ви въпроси.

Стрелец

Днес ще имате твърде много ангажименти и няма да ви остане много време за самите вас, а ще ви е нужно да се възстановите. Поне признанието, което ще получите ще ви дава сили и за утрешните отговорни задачи.

Козирог

Един приятен ден, ако вие сами не оплескате нещата. Ще има много желаещи да ви помогнат и подкрепят в онова, с което сте захванали. Единствено хапливият ви език може да ви създаде проблеми. Контролирайте се.

Водолей

Определено трябва да внимавате с парите и да не се доверявате на разни странни схеми. Бъдете практични, а не романтични, когато става дума за пари. Романтика винаги може да създадете с отношение, с настроение, с думи (само да не е само на думи).

Риби

Малко повече работа ще имате днес, но пък тя ще е успешна. Намерете време да сложите в ред всички дреболии. Само не издребнявайте покрай подреждането, гледайте по-мащабно на нещата.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари