Везни, използвайте интуицията си

0
Везни, използвайте интуицията си

Овен (21 март - 20 април)

Стройно начало на новия месец с усещане за есен. Не сте в най-добрата си форма, но амбициите да влезете в нея са големи. Ден за активни действия, ако нещо не се случва, може би просто не сте открили правилния начин да го направите.

Телец (21 април - 21 май)

Интересен и предизвикателен 1 септември. Емоциите ви ще са доста огнени и трудно ще търпите някой да ви направлява. Ден, в който на дневен ред излизат нерешени въпроси у дома. Опитайте да не приемате нещата лично.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Интензивно започвате новия месец с доста задачи и неща, които трябва да подредите. На първо място анализирайте чувствата си, те са ключето към успеха. Колкото сте по-уверени и спокойни, толкова повече резултати ще имате.

Рак (22 юни - 23 юли)

Страст и приключения или по-скоро вътрешни вълнения. Вие може да изглеждате кротки и хрисими, но отвътре огън ви гори, доста силни чувства бушуват в душата ви. А денят ще ви поднесе доста вълнения. Готови ли сте да поемете рискове в името на любовта?

Лъв (24 юли - 23 август)

Нов месец - нови вълнения ще ви донесе. Месец, в който ще трябва да поработите върху материалното си състояние. Нужна ви е по-добра организация, а днес просто не се обиждайте за дреболии.

Дева (24 август - 23 септември)

Ще научите неща, които меко казано, ще ви развълнуват и впечатлят. По-важното е да не се опитвате да правите генерални изводи. Започва важен месец, време за себедоказване.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Ден, който ще ви подтикне да рискувате, да направите стъпки за финансовата ви стабилизация. Може да има някои неприлични предложения, но в крайна сметка изборът е ваш. Месецът, който започва е доста мистичен и лиричен, използвайте интуицията си.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Ден, в който можете да покажете своите уникални качества и да започнете нещо ново и различно. Месецът ще ви срещне с нови приятели и ще сбъдне някоя мечта.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Мистичен ден. Нещата ще се случват независимо от вас, сякаш нещата ще са подрък от съдбата. Разбира се, много зависи какво сте си посели. Молитвите ви днес ще бъдат чути, така че внимавайте за какво се молите. А месецът ще ви донесе реализация на идеите.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Днес е важно да осъзнаете всички възможности, които ви предоставя животът. Бъдете наблюдателни и осъзнати. Месецът ще разшири кръгозора ви и ще ви предложи нови възможности за развитие.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Замислете се над собствените си постижения и резултати. Важно е да знаете стойността, която има за вас, не само материална, но и емоционална. Месецът ще е доста интензивен, изхвърлете всичко ненужно от ума и сърцето си.

Риби (20 февруари - 20 март)

Този ден ще ви подтикне към търсене на нов жизнен опит, към експериментиране, към адаптиране на философията ви към новите жизнени обстоятелства. Радостта е най-важната съставка на живота, която ще откриете чрез партньорството си с други хора.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари