Везни, денят ви ще е наситен с емоции

0
Везни, денят ви ще е наситен с емоции

Овен (21 март - 20 април)

Ще имате толкова много работа, че едва ли ще ви остане време да мислите за личните си проблеми. Добре би било да не ви се налага да взимате пари в заем. Ако ви се случи, направете всичко възможно да го върнете в най-кратък срок.

Телец (21 април - 21 май)

Отначало може да ви се стори, че всичко се развива малко хаотично, но всъщност нещата са многопластови и създават тази невярна представа. Каквото и да става вие ще успеете да се справите блестящо.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Подходящ момент да направите рекапитулация на средствата, с които разполагате. Днес ще ви се предоставят изгодни възможности за покупки, но дали всички тези неща са ви нужни. Купете само най-необходимото.

Рак (22 юни - 23 юли)

Ще трябва да балансирате професионалните ангажименти с личните. Сутринта може да получите едно отдавна чакано предложение или пък изведнъж да откриете отговора на въпрос, който ви измъчва отдавна.

Лъв (24 юли - 23 август)

Днес ще трябва да изгладите някои свои вътрешни противоречия и чак тогава да действате. Имате могъщи конкуренти, с които трябва да действате много внимателно. Царственият подход в случая няма да ви е от полза.

Дева (24 август - 23 септември)

Денят не е лош, ако си опичате акъла. Трезвата преценка, която по принцип имате може да се пропука тук-там. Не си създавайте излишни илюзии по финансовите въпроси, защото лесно може да ги загубите ( не само илюзиите, но и парите).

Везни (24 септември - 23 октомври)

Този ден е силно наситен с емоции. Не ги изпускайте където ви падне, оценявайте обстановката и тогава демонстрирайте интензивността на чувствата си.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес толкова ще ви се иска да разнищвате въпросите на битието, че в крайна сметка може сами да се отегчите от себе си. По-добре организирайте една съботно-неделна авантюра с приятели, а днес можете успешно да се явите на изпит или да участвате в състезание. Духът на победата витае около вас.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Ще ви се иска да прекарате повече време с приятели и дори може да пренебрегнете някои от задълженията си заради това. В крайна сметка струва си човек да пожертва някой неприятен ангажимент в името на дружбата.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Може днес да сте малко отнесени, а не бива. Ако искате да избягате от ежедневните проблеми – направете го. Днес е подходящ момент за самоанализи, но неподходящ за вземане на решения.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Петък е, ден за красота, любов и творчество. Темите днес ще са свързани с грижа за другите, създаване на комфорт и взаимно разбиране. Не забравяйте за себе си, когато работите за другите.

Риби (20 февруари - 20 март)

Денят не е никак лош, дори напротив, може да очаквате събитията да се развият във ваша полза. Все пак след като се стъмни гледайте да сте у дома или поне се движете със сигурни хора, просто за сигурност.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари