"Възраждане" протестират срещу еврото

1
Членове и симпатизанти на партията се събраха пред Народното събрание в защита на българския лев
Членове и симпатизанти на партията се събраха пред Народното събрание в защита на българския лев Снимка: БГНЕС

Членове и симпатизанти на партията се събраха пред Народното събрание в защита на българския лев

Протест на партия „Възраждане”. Членове и симпатизанти на партията се събраха пред Народното събрание в защита на българския лев и против въвеждане на еврото в България, предаде NOVA.

Според организаторите на протеста, ако еврото бъде въведено сега, България ще загуби целия си монетарен суверенитет и ще се откаже завинаги от това като да държава да определя паричната си политика.

От партията на Костадин Костадинов посочват, че според доклада на БНБ страната ни не е готова за въвеждане на еврото. А последствията от това, към което ни водят няколко правителства, ще доведе икономиката ни до колапс. И още – въвеждането на еврото сега, няма да доведе до влизането ни в така наречения „клуб на богатите“. А единствено ще доведе още по-голямо обедняване заради инфлацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Долорес Ибарури
    Изолацията на България от ЕС е наистина победа на Русия !Това е резултат от упоритата работа на бившите комунисти в страната ни ! Да пожелаем на червените успех в похода им към соца ! А за народът остава средния ...!
  • -1
    4
    Бивш
    АБПФК от Русе ,не спят ! Дори и без пари ,те бдят за другаря Путин и чакат идването на съветската армия !
  • -7
    3
    112
    Заради такива като Копейкин ,няма да станем европейци НИКОГА ! Бяхме сателит на СССР и такива си останахме ! Затова никой не ни бръсне за нищо ! Уж сме в Европа, ама 60 % искат Путин ! Е накъде сме се запътили ? Ами ...за Сибир ! После Нидерландия ни виновна !
  • -3
    2
    До 1
    Да не обидиш Коце така?Сигурен ли си,че спестяванията му, не са в евро??
  • 11
    1
    Само така!
    С теб сме, Коце! Време ни е за BG-exit от €вропедерасткия им съюз и ВЪЗРАЖДАНЕ на България! А €врото – да си го тикат у тлъстите, мазни гейски задници! Имаме си горд, български лѣв!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари