ПП "Възраждане": Правителството на Радев въвежда еврото набързо и без шум

1
Скандално е, че служебното правителство взима решения, които не са в правомощията му, които ще засегнат всеки български гражданин и фирма, заявиха от партията
Скандално е, че служебното правителство взима решения, които не са в правомощията му, които ще засегнат всеки български гражданин и фирма, заявиха от партията

Скандално е, че служебното правителство взима решения, които не са в правомощията му, които ще засегнат всеки български гражданин и фирма

"Научихме нещо скандално - през цялото време служебното правителство на Румен Радев съвсем безшумно е продължавало още една от политиките на предателство на режима ГЕРБ и ВМРО-БНД - отказа от българския лев, отказ и от тази частица национален суверенитет." Това се посочва в съобщение от пресцентъра на ПП "Възраждане".

Преди дни зам.-министърът Ивайло Христов се похвали в публично изказване, че работили усилено за финализиране на Плана за въвеждане на еврото в България. Сега приключвала процедурата по съгласуване с други министерства и БНБ, и предстояло приемане на плана от Министерския съвет.

Скандално е, че служебното правителство взима решения, които не са в правомощията му, които ще засегнат всеки български гражданин и фирма. Това е тема със стратегически последици и ако бъде взето грешното решение, ще е практически непоправимо. Когато България влезе вътре, проблемите на Еврозоната стават наши проблеми, а нейният крах ще бъде и катастрофа за нашата икономика, посочват от ПП "Възраждане".

Според тях управляващото служебно правителство демонстрира и друга скандална приемственост като "не допускат и дума да се каже за референдум по въпроса".

На 2 ноември т. г. в 12.00 ч. ПП "Възраждане" организира протест пред Министерството на финансите, съобщават от партията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари