Най-добрият къмпинг в България е край Велико Търново

24
Средната цена за нощувка на къмпинг в страната ни е 20 евро
Средната цена за нощувка на къмпинг в страната ни е 20 евро Снимка: camping.info

Средната цена за нощувка на къмпинг в страната ни е 20 евро

Сред къмпингите в България с най-голяма популярност се радва този край Велико Търново, посочва специализираният сайт camping.info в прессъобщение.

Платформата посочва най-популярните къмпинги в над 30 европейски държави на основата на повече от 230 000 отзива от над 150 000 къмпингуващи.

Средната цена за нощувка на къмпинг в страната ни е 20,30 евро, отчита още платформата, като в това се включват разходите за място, превозно средство, електричество и местни данъци по време на най-натоварения сезон.

Къмпингуването в момента е много модерно и секторът процъфтява“, посочва Максимилиан Мьорле, главен изпълнителен директор на платформата с централа в Берлин.

Цените за къмпингуване в Европа варират от 39,24 евро на вечер в Италия до 13,52 евро в Албания. Най-близки до българските са цените в Естония (20,86 евро) и Словакия (20,23 евро).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари