В Долна Кремена излизат на протест срещу тежкотоварния трафик

1
Протестиращите ще спират трафика на входа откъм село Горна Кремена на разклона над "Пишурата"
Протестиращите ще спират трафика на входа откъм село Горна Кремена на разклона над "Пишурата"

Протестиращите ще спират трафика на входа откъм село Горна Кремена на разклона над "Пишурата"

Жителите на село Долна Кремена ще протестират с искане да бъде спрян трафикът на тежкотоварните камиони, пътуващи през селото към Дунав мост 2, предава БНР. Пораженията по улица "Гаврил Генов" вече са фатални, част от камионите преминават и през центъра на селото, което е още по-опасно.

Протестиращите ще спират трафика на входа откъм село Горна Кремена на разклона над "Пишурата". Кметът Румен Серафимов е уведомил по надлежния ред необходимите институции за протест от 10:00 до 13:00 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    Аз
    Нали правят нов път с размерите на магистрала? Обаче Кирил Петков и Асен Василев като спряха пътното строителство преди две години и така...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари