Украинец: Националисти се опитаха да взривят най-голямата атомна АЕЦ

1
Диденко казва, че сега сред националистите на фронта вече има престъпници
Диденко казва, че сега сред националистите на фронта вече има престъпници

Диденко казва, че сега сред националистите на фронта вече има престъпници

Украинските националисти се опитаха да взривят атомна електроцентрала в Украйна преди настъплението на руската армия. Това заяви служител на Държавната гранична служба на Украйна Александр Александрович Диденко във видео обръщение.

Украинският граничар, заедно с 19 негови колеги, са отказали да се подчинят на заповедите на киевските власти и заявиха, че украинските специални служби подготвят провокация в АЕЦ в Запорожие преди атаката на руската армия. Целта на терористичния акт е била да обвини Русия в обстрел на атомната електроцентрала и информационен скандал за нея. За това разказва Александър Диденко, цитиран от Евроком.

Украинският граничар също съобщава, че украинските националисти стрелят в гърба на войници и цивилни украински армии, които се опитват да излязат от обкръжените градове. Диденко казва, че сега сред националистите на фронта вече има престъпници, които президентът Зеленски пусна от затвора, за да сплашват цивилни и да извършват провокации под прикритието на руски военни. Сега атомната електроцентрала в Запорожие е взета под защитата на руските военни.

Авторът на видеото е анонимен, затова не може да се установи достоверността на записа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    mmmmda
    Истината винаги излиза наяве, в случая с наци-тата в Украйна истината излиза много бавно, но дано да е славно и качествено.
  • 14
    2
    Русенец
    Зеленски е луд наркоман и пусна затворници и всякаква украинска измет да тормози мирните жители на Киев и Харков ! Урки нацисти, свършва се с вас, жалки бандеровци!
  • 13
    1
    Пилот
    Укрите нацисти трябва да бъдат унищожени колкото се може по-бързо ! Избиване до крак за тия подлоги на Хамерика!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари