Цветанов и Нунев са направили скъпарски круиз край Маями

3

Докато е бил на молитвена закуска в САЩ през февруари 2018 година, вторият в ГЕРБ Цветан Цветанов е направил скъпарски круиз край Маями.

Това разказаха близки до партийния функционер източници, съобщава FROG NEWS. По думите им компания му правили съпругата му Десислава, най-голямата дъщеря, депутатът от ГЕРБ Пламен Нунев, неговата жена, собственик на голяма частна болница, както и високопоставен служител на Външно министерство.

Източниците ни са категорични, че тузарската разходка била запечатана на множество снимки. Според запознати Цветанов и приятели използвали компанията за круизи "Royal Caribbian". Те са качили на луксозния кораб „Еnchantment of the seas“, където само кракът да ти стъпи трябва да се бръкнеш за около 1000 долара, в зависимост от месеца. Всяко нещо, които ползваш по време на круиза се заплаща допълнително. Твърди се, че Цветан Цветанов и семейството му се възползвало от най-големите екстри.

Луксът е невероятен. За да се качиш на този кораб, трябва наистина да си много богат човек“, разказа познат на Цветанов. FROG NEWS опита да научи повече за крузите на "Royal Caribbian", но не се оказа лесна работа. Първо трябва да се свържете агент на компанията и да си дадете банковата сметка. Фирмата предлага различни възможности за посещението на забележителностите на Карибите.

Твърди се, че на молитвените закуски Цветанов и Нунев отиват с партийни средства, сиреч с наши пари. Не е ясно, обаче дали сами са си платили за круиза край Маями.

Източник: FROG NEWS
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари