"Топлофикация Русе" иска поскъпване на парното с над 30%

0
Във Велико Търново цената на топлоенергията може да скочи с почти 200%, в Бургас - със 122
Във Велико Търново цената на топлоенергията може да скочи с почти 200%, в Бургас - със 122

Във Велико Търново цената на топлоенергията може да скочи с почти 200%, в Бургас - със 122

Топлофикациите искат шоково поскъпване на парното на много места в страната още от тази година. Това става ясно от внесените искания в Комисията за енергийно и водно регулиране.

Най-голям скок предлагат във Велико Търново - 178%. 128 на 100 пък е поисканото увеличение от "Топлофикация - Враца". В Бургас настояването е цената да е със 122% по-висока от сегашната. 110 на 100 повече пък е искането за увеличение за варненци, информира Bulgaria On Air.

С 54% се очаква да поскъпне парното в Перник и Габрово, в Русе - с 33%, а в Сливен и Разград - съответно с 16% и 11%. Само жителите на София могат да си отдъхнат, защото предложението е цената на парното в столицата да е по-ниска с -0,2%.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Русенец
    Изглежда, че колкото по-топли стават зимите, толкова по-скъпо ще ни е парното. Явно някой си е свикнал на едни пари и не иска да се лишава от тях, пък ако ще и зимите да изчезнат - парно ще плащаме.
  • 6
    5
    10 стинки
    Това е целта да спре да се ползва. Лев инвестиция в инфраструктура няма. Само кърпят и експлоатират 30 години. Субсидия няма как да се отпусне на теб, подобна на тая за ВиК. Всичко им е пробито. Най-сладко се печели от студен резерв, който не съществува (Догански модел)
  • 10
    4
    ами
    да вдигат бе и скоро вече няма да има кой да го ползва, мухахахахаха, алпни тъпунгери
  • 11
    3
    НЕТОПЛОФИЦИРАН
    Като има агнета ,ще има и стригане.Вдигайте цените тъпаци бол.
  • 3
    2
    svdgsdsdg
    ако требе сяка година нов бойлер ш купя ,но на ТЕЦ никога ,дано и килията ми в пандиза да няма ТЕЦ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари