Телци, вярвайте повече в себе си

0
Телци, вярвайте повече в себе си

Овен (21 март - 20 април)

Свободата е най-великото нещо и всячески ще се стремите към нея. Само нежно да ви напомня, че свободата е преди всичко отговорност към себе си и към другите. Не правете неща, които не искате да правят и на вас.

Телец (21 април - 21 май)

Имате сериозни цели и нищо не е в състояние да ви накара да не ги преследвате, освен собствените ви страхове. Вярвайте повече в себе си и не се опитвайте да омаловажите собствените си постижения.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Днес може да измислите невероятни неща. Няма да ви свърта на едно място и това може да ви подтикне да направите едно наистина изумително пътешествие.

Рак (22 юни - 23 юли)

Може да е неделя, но вас това изобщо няма да ви впечатли, ако сте решили да свършите нещо важно за вас. И вие сте като раците - хванете ли нещо с щипките, трудно го пускате.

Лъв (24 юли - 23 август)

Ден за съвместни занимания. Понякога е нужно да слезете от пиедестала си и да правите нещата по обикновен начин, простичко и човешки. Тежка е царската корона, сваляйте я отвреме-навреме.

Дева (24 август - 23 септември)

Подходете нестандартно към страховете и притесненията си, те само ви спират да се развивате. Все пак неделя е, ден да направите нещо и за собствената си душа.

Везни (24 септември - 23 октомври)

Опитайте се днес да усетите онова вътрешно щастие, което не зависи от външни условия. Усещайте проявите на живота във вас, около вас и му позволете да протича свободно във всичко, което правите. Бъдете като Слънце в живота си.

Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Как се грижите за пространството около вас, какъв смисъл влагате и доколко това пространство ви подкрепя и ви помага. Просто обърнете внимание на това днес.

Стрелец (23 ноември - 21 декември)

Комуникация и адаптация са ключовите думи за днешния ден. Филтрирайте онова, което идва към вас по един или друг начин, но оставяйте ценното и нужното. Не се разсейвате, интересни неща винаги ще има много, дръжте целта си под око.

Козирог (22 декември - 20 януари)

Давате ли сметка доколко материалните ви привързаности влияят върху ежедневието ви? Материалните удобства са важни, но дали те са най-важните? Понякога е добре да спирате и да се замисляте за подобни неща.

Водолей (21 януари - 19 февруари)

Доверете се на първата си мисъл, първото си впечатление днес и наблюдавайте какво се случва в живота ви. Същевременно не забравяйте да действате напред и нагоре.

Риби (20 февруари - 20 март)

Сутринта ще се събудите изпълнени с куп прекрасни идеи, но ако си губите времето в безцелни разговори, може да загубите и идеите си. Към обяд може да ви обхване ненадеен страх дали ще се справите с всичко, което сте решили. Не се поддавайте на емоциите, но вярвайте на интуицията си.

Източник: Astrohoroscope.info
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари