Страхът е заразен

2
Валери Симеонов призна днес, че решението за координираната атака срещу блокадите е политическо, взето на коалиционния съвет, а не от МВР
Валери Симеонов призна днес, че решението за координираната атака срещу блокадите е политическо, взето на коалиционния съвет, а не от МВР Снимка: БГНЕС

Весислава Танчева публикува интересен коментар във фейсбук за ситуацията с палатковите лагери и полицията от днес: 

"Аз като разправям, че страхът е заразен...
Тази сутрин WC-то е в ролята на сапьор - от безопасно разстояние в Бургас взривява бомби в София . Публично призна, че решението за координираната атака срещу блокадите е политическо, взето на коалиционния съвет, а не от МВР. 
Т.е. каквото и да се случи оттук нататък, имайте едно на ум: правителствените пиари не мислят както правителствените ченгета, те търсят ефектни кадри и въздействие върху общественото мнение, а не възстановяване на реда, колкото и извратена да им е представата за последното. 
А кадрите от централата на НФСБ на ул "Раковски" 134 в София показват тъжно-унизителния финал на илюзията, че демокрацията има "адрес" и ако от време на време ходим да й палим по една свещ, всичко ще е наред. Е, няма.
30 години след като сваляхме БКП, защото беше установила диктатура на посредствени каскети и грабеше и репресираше всички останали, превъртяхме колелото на историята и пак се налага да смъкваме диктатор и цялата му разпасана номенклатура. "

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари