Илиян Василев: Ние нямаме нормални политици и бизнесмени

0
За това детоксикацията на обществения организъм трябва да обхване и политиците и олигарсите, които взаимно се обуславят и осмислят
За това детоксикацията на обществения организъм трябва да обхване и политиците и олигарсите, които взаимно се обуславят и осмислят Снимка: БГНЕС / Архив

Русия обвинява САЩ за това, че е "принудена" да нахлуе в Украйна, за да се бори за сигурността си

Русия обвинява ЕС, че е създал енергийната криза в света, заради усилията му да се измъкне от енергийната хватка на Русия.

Та въпросът ми е - от кого се учи Борисов, като твърди, че правителството на Петков само се е свалило, че е вдигнало цените на горивата и на природния газ, че е провалило газовата диверсификация, тугедър със съдебната реформа.?

Проблемът е в системната деградация на политиката и политици, в паралелния свят, в който живеят и карат нас да живеем.

Ние нямаме нормални политици, а политически чейнчаджии, които броят кеш срещу услуги.

Нямаме нормални бизнесмени, а олигарси, чиито единствено умение е да "усвояват" прелитащи покрай тях парични публични или европотоци.

Когато единствената любов, на която се способен, е любовта към парите и властта, материалното, консуматорското, и ти определяш съдбата на нацията, летенето е невъзможно.

За това детоксикацията на обществения организъм трябва да обхване и политиците и олигарсите, които взаимно се обуславят и осмислят.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    АКЙЙайай
    илияне, защо не си признаеш, че си американски платен агент/шпионин?! Докога ще рушиш устоите на България?!
  • 0
    3
    112
    Според Марая ,да върнем Тодор Живков, Тано Цолов ,Пенчо Кубадински ,а може и Пеко Таков ! Наистина в Русе има хора ,които живеят в 1956 г.!
  • 3
    2
    Марая
    Българското общество трябва да знае имената на българофобите/русофобите, обрекли България, българския бизнес и обществото на глад, мизерия и социален разпад - русофобите/българофобите: ристюфците, мирчефците, про100$$ к!р0, @сен ф@силеф, лорерците, атанасофците, мартин димитрофците, дайнофците, илиян фасилефците, армани сбърканяни, хаджигенофци и банкянската тиква!
  • 3
    1
    alkj
    Я, този шпионин пак се пръкна!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари