Спипаха Явор Бахаров да пуши трева на улицата

1
Актьорът е задържан, грози го влизане в затвора
Актьорът е задържан, грози го влизане в затвора Снимка: БГНЕС / архив

Актьорът е задържан, грози го влизане в затвора

Явор Бахаров бе задържан в София, докато пушел трева пред полицаи. Арестувал го е патрул на 4 РУ, който видял 37-годишния актьор да употребява марихуана на улицата, съобщи "24 часа".

Бахаров е бил отведен в районното. В него не е имало други наркотици, освен цигарата, която пушел. Очаква се утре прокуратурата да обвини актьора.

Това е негов пореден проблем със закона. През юни м.г. той получи година условно с 4 години изпитателен срок по дело, че е карал пиян - с 1,43 промила алкохол, и дрогиран с марихуана и кокаин. Присъдата бе на окръжния съд в Благоевград за случай от февруари 2020 г. На първа инстанция актьорът бе получил ефективно наказание, отново от 1 година. Втората инстанция осъди Бахаров и на "задължителни периодични срещи с пробационен служител", отново за година.

Актьорът има и други присъди сред които за хулиганство, както и каране пиян, но по тях е реабилитиран. Затова и през 2021 г. се измъкна с условно наказание.

Заради това, че е в изпитателния срок на старото си осъждане, би трябвало сега Бахаров да получи ефективна присъда, ако бъде признат за виновен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    тоя е разпаднал се подчовек
    Този го хващаха с наркотици, а май и за разпространение на наркотици го бяха хванали.. Ама е брат на... и не го лови затвор!
  • 13
    2
    Който и да е
    Не че го подкрепям това лайно, но това е много тъп повод да се вкара човек в затвора, а хора ограбили държавата да живеят в палати.
  • 4
    1
    123
    Ще има нова булка за бай Ставри
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари