Полицаи спипаха четирима мъже с наркотици в Русе

2
Полицаи в Русе разкриха четири случая на наркоразпространение в рамките на един ден
Полицаи в Русе разкриха четири случая на наркоразпространение в рамките на един ден Снимка: Dunavmost / Архив

Полицаи в Русе разкриха четири случая на наркоразпространение в рамките на един ден

Вчера около 13:00 часа на паркинга на комплекс "Левента" в Русе служители от Първо РУ извършиха проверка на 38-годишен мъж с лек автомобил "Мазда". При проверката в колата на мъжа бе открита зелена пластмасова кутийка, съдържаща полиетиленови пликчета, пълни със суха зелена тревна маса. Мъжът обясни, че веществото е марихуана и е за лична употреба.

Вчера криминалисти от Второ РУ извършиха проверка на 26-годишен мъж, за когото имаше информация, че се занимава с наркотици. В хода на процесуално-следствени действия в жилището му, на адрес в гр. Русе, бяха открити бяло кристално вещество, реагиращо положително на метамфетамин, електронна везна и гриндери.

Около 00:05 часа в русенския квартал "Чародейка" патрулен екип извърши проверка на двама млади мъже, при което в единия (27 г.) бяха установени наркотици. В джоб на долнището си мъжът носел полиетиленов плик със суха тревна маса.

При друга полицейска проверка на ул. "Сакар планина" в Русе служители на реда откриха в 38-годишен мъж полиетиленово пликче с бяло кристалообразно вещество на бучки и една цигара марихуана.

По всички случаи са образувани бързо производства за престъпления по чл. 354а, ал. 4, ал. 3, т. 1 и ал. 1 от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    KUR
    sprete da se drusate
  • 20
    1
    До полицаите
    Спипайте тези където им носят,прибират парите и де отчитат.Спипайте тези където ги охраняват териториално и тези които им плащат.Спипайте тези които се правят че не виждат,с вземат заплата от МВР + ПРОДЛУЖЕНИ ГОДИНИ и после пенсия над 1500 лв.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари