Явор Бахаров: Това е незначителен случай, под 0,25 грама имах в джоба

1
Актьорът заяви, че е излизал от репетиции
Актьорът заяви, че е излизал от репетиции Видео: bTV

Актьорът заяви, че е излизал от репетиции

Незначителен случай е това, за който не бива даже и да говорим. На излизане от репетиция намериха в джоба ми 0,25 грама от въпросното вещество." Това каза пред bTV актьорът Явор Бахаров, който бе задържан за марихуана.

На него му е повдигнато обвинение за притежание на наркотици.

Знаете, всичко е така де, искам да кажа, че след последните преживявания съм взел друга посока в живота си и си бачкам и всичко е наред. Това, според мен, е незначителен случай. Става въпрос за…в джоба - 0,25, знаете от съответното вещество”, заяви Бахаров.

Адвокатът на актьора Денислав Асеновобясни, че ще обжалват. Според него е всичко е ПР, който се прави от страна на държавното обвинение.

През 2020 г. Бахаров получи една година условна присъда с четири години изпитателен срок, след като беше хванат в Банско зад волана с 1,43 промила алкохол в кръвта, както и под въздействието на марихуана и кокаин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Електрото до 3
    Момче, ти си за доктор Иванов в русенския диспансер /там, зависимости/. Ако не и за нещо по сериозно. Как пък не вкара едно име сътворило нещо ценно за света, а само безполезни актьори, музиканти и наркомани. Аре извикай Джими Хендрикс да ти пусне тока, че е гръмнала подстанция и концерт няма да има. Такива като тебе трябва да се бият със сопата през зъбите докато не се освестят.
  • 2
    4
    Номерацията
    Номер 3 пише коментар адресиран до 2 и 3 и ги нарича чекиджии безмозъчни, плебс недодялан... :D Храним ги и холандците, как да не ги храним. Този случай си е очевиден пиар, трева за една-две цигари, нищо страшно. А предните коментиращи вероятно са възмутени заради факта, че е хванат да шофира друсан и пиян. Да си ходи по улицата е едно, с кола обаче е друго. Така че по- спокойно с определенията. Между другото, добре си направил, че си ги адресирал и до себе си :D
  • -4
    3
    до 2 и 3
    ей чекиджии безмозъчни ! на Нидерландците щ'о не викате, че са наркомани и боклуци ? Същите, които ви спират от Шенген и пишат вагон с трева всеки ден. А ? Тях защо не храните, да ви ебЪ плебса недодялан. За 0,25 грама ще серете по човека. И да ви припомня, отпушете си магарешките пеленгатори: Джими Хендрикс, легендарен китарист, хероинов наркоман на инжекции, променил света в тази част с творчеството си. Джим Морисън , абсолютна легенда в творчеството си, тежък алкохолик и наркоман злоупотребяващ с всички видове наркотици. Уитни Хюстън, абсолютна легенда в творчеството си и тежка кокаинова наркоманка от което и умира от свръхдоза. Елвис Пресли, КРАЛЯТ, най-продаваният солов изпълнител на всички времена, пристрастен към медицински опиати и алкохол, от което и умира. Принс, същата история, като Елвис. МАЙКЪЛ ФАКИНГ ДЖЕКСЪН, преобърнал поп музиката наопаки, пристрастен към опиати доставяни му от личният му лекар докато не му спира сърцето. Кърт Кобейн Нирвана, хероинов тежък наркоман, Владимир Висоцкий тежък опиумов наркоман и тежък алкохолик, Виктор Цой, тежък алкохолик, умира в автокатастрофа с около 4,5 промила алкохол в кръвта, КГБ пристига на мястото преди полицията в ерата преди мобилните телефони и комуникации . Мога да изпиша и безкраен списък с абсолютни легенди актьори наркомани, но оставили трайна следа след себе си и променили сврта. Филип Сиймур Хофман, Хийт Леджър, Куентин Тарантино, Еврве....... разберете го плебеи задръстени. Наркотиците, алкохолът и творчеството са вървели и вървят ръка за ръка. Никоя мърша няма право да категоризира хората според личните им пороци. Дали разбрахте, защо ? ? ?
  • 5
    2
    colibri
    Този човек -Я.Бахаров какво трябва да направи, за да получи наказание, но не пробация? Незначителен случай/Я.Б./, но пореден...?!
  • 6
    1
    Дгд
    Скапан наркоман
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари